четвер, 7 вересня 2017 р.

РМО учителів ОХЕ

      6 вересня відбулося засідання районного методичного об'єднання  учителыв предметыв духовно-морального спрямування та ынструктивно-методична нарада на базі Зборівського РМК. 
     Роботу розпочали із короткого аналізу роботи РМО за минулий навчальний рік. З пиємністю надали слово Ірині Антонівній Беркиті, учительці ЗОШ І-ІІ ст. с. Білоголів. Вона розповіла про участь її учня у Х Всеукраїнській олімпіаді "Юні знавці Біблії", про завдання які вирішували та його шлях до отримання першого місця. Ірина Антонівна побажала усім колегам бути наполегливішими  і разом з своїми вихованцями впевнено крокувати на поставленної мети, не боятися проблем. 
    Далі були висвітленні оновні напрямки роботи у 2017-2018 н.р. відповідно до методичних рекомендацій. Обговорили специфіку оцінювання навчальної діяльності  учнів, види робіт на уроках та у позакласній діяльності. 
    Ярослава Іванівна Білан, яка була учасником І  Всеукраїнського з'їзду учителів предметів духовно-морального спрямування, довела до відома учителів основні питання з'їзду та резолюцыю. 
    Учасникам РМО було запропоновано ознайомитися з навчально-методичною та робочими зошитами у імправізованій виставці.
   



 

Немає коментарів:

Дописати коментар